вівторок, 10 травня 2022 р.

 Шановні матусі, цікава інформація для Вас!



Для багатьох людей бібліотека асоціюється з купою запилених книжок та місцем їх видачі, з поглядом серйозного бібліотекаря. А що ж таке сучасна бібліотека?
У Бродівській дитячій бібліотеці в тестовому режимі починаємо впроваджувати сервіс «бібліоняня». Тут можна залишити дитину на певний час, а працівники книгозбірні про неї потурбуються.
Просто в бібліотеці бібліоняня відкриває свою чарівну валізу, наповнену цікавими іграми, пазлами, захоплюючими книгами, веселими мультфільмами, незабутніми зустрічами з друзями. Тут бібліотечні працівники, як і героїня казкової повісті Мері Поппінс, радо зустрічають своїх читачів і готові з ними проводити чимало часу, розповідати і показувати про все цікаве.
При бібліотеці в читальному залі для молодших читачів створена дитяча ігрова зона, в якій діти можуть проводити свій вільний час, творчо та інтелектуально розвиватись.
Все виглядає так: батьки приводять малечу та можуть залишити її на дві години. У цей період із дітьми займається бібліотечний працівник.
Послуга працює для діток віком від 5-ти років з понеділка по п’ятницю в межах робочого часу за адресою: місто Броди, Майдан Свободи, 1.