суботу, 26 червня 2021 р.

Проєкт «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці».

     За вікном падає теплий, літній дощик , а у нас подвійне свято: перша локація ювілейного Х Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал» , у нас відбувається в онлайн форматі, та випуск ще однієї групи клубу дитячого програмування «Code club». Отже у нас весело та цікаво.

Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» та ВГО Українська бібліотечна асоціація започатковують спільний проєкт «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці». Дитяча бібліотека м. Броди стала локацією даного проекту, тому що це цікава подія для дитячої громади Бродів.

А тепер декілька слів про сьогоднішню подію. У нас відбулася он лайн зустріч з українською письменницею, ілюстраторкою та сценаристкою Іре́н Віта́ліївна Роздобу́дько. Авторка читала своє поетичне слово для дітей про «Булочку», « Мікроби», «Пірати» та інші. Авторка, під час дитячих читань «Страшно смішно», намагається у своїх творах розкрити, як емоції, що їх переживає дитина, слухаючи художній твір - казку, впливають на набуття нею досвіду спілкування зі світом і пізнання себе.

Дуже приємно, що Дитяча бібліотека нашого містечка, дотична до такої цікавої події, як проєкт «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці».




 А що ж, відбулося у другій частині нашого свята. Учасники клубу дитячого програмування «Code club» отримали сертифікати, які свідчать про завершення нашого навчання. Учасники клубу на завершення посмакували солодощами та мали можливість поділитись своїми планами на канікули.