пʼятниця, 25 жовтня 2019 р.

#Тиждень української книги

    Для дітей користувачів Бродівська районна бібліотека намагається завжди пропонувати нові ідеї та демонструє креатив.
    Традиційно проводячи Тиждень української книги, з метою підтримки читання та широкого використання літератури у вихованні для читачів дітей циклу «Із книгою і словом поріднися».
Відкрили тиждень Днем нової книги. Для користувачів оформили експрес-перегляд «На хвилину зупинись – нові книги подивись », біля якого провели експрес-репортаж «Еко- скарбничка школяра». Діти ознайомилася з новою сучасною українською еко- книгою Ткачук Г. «Книжка про сміття».

Підсумком Тижня української книги став день інформації «Книжкові дивоцвіти» На день Інформації до бібліотеки завітали учні Бродівської початкової школи 1 класу з класним керівником Котельницькою Л. В. та бібліотекарем шкільної бібліотеки
Юзва Ю. В.
         Бібліотекар відділу обслуговування дошкільнят та учнів 1-4 класів А. Венгрин провела для дітей хвилини цікавої інформації «Книга на книжковій поличці - мандруємо разом». Бібліотекар відділу обслуговування учнів 5-9 класів Л. Дзьоба провела бібліоквест « Ми любимо читати. А Ви?»

    Бібліотекар Інтернет– центру Г. Щудло організувала та провела для гостей бібліотеки краєзнавчу мандрівку «Броди мої – світле місто моєї душі». Діти також погортали книги та зробили фото на цікавих територіях читання.