пʼятницю, 7 грудня 2018 р.



Ой, летять, летять сніжинки 
На будинки, на ялинки, 
На дороги, на поля — 
Біла-біла вся земля!

     


Ось і прийшла на наші вулиці міста Броди, Снігова Королева Зима. Вона привела за собою хороший, веселий, святковий настрій . Книжкова заметіль навідала вікно Бродівської районної бібліотеки для дітей й засипала його книгами про зиму, та казковими ліхтариками.
      Святкову ялинку з книг створила бібліотекар відділу обслуговування 5-9 класів - Лідія Дзьоба. Оформленням БібліоВікна займалася біблотекар Інтернет центру Галина Щудло та волонтери, студенти Бродівського педагогічного коледжу групи П -41. Працівники бібліотеки висловлюють щиру подяку керівнику групи П- 41 Ірині Лаголі за вмілу організацію волонтерсьгого руху допомоги.


      На території «Малюкс» відділу обслуговування дошкільнят та учнів 1- 4 класів бібліотекарем Ганною Венгрин була організована виставкова зона «Новорічне асорті». Протягом дня біля тематичних поличок проходять хвилинки - цікавинки для маленьких користувачів.



    

















Ще однією цікавою подією відзначився день 7 грудня. В Інтернет – центі Бродівської районної бібліотеки відбулася Година коду «Навчайся та створюй дива». Волонтер клубу програмування CODE CLUB Лариса Шнит, розповіла про діяльність клубу та можливості дітям отримати навики юного програміста.