середу, 12 грудня 2018 р.

Всеукраїнський тиждень права


«Кожна дитина має право на
Право на життя. Право на ім’я.
Право на громадянство.
Право на освіту.
Право на ….»
  Саме під таким гаслом  у Бродівській районній бібліотеці для дітей проходить  Всеукраїнський тиждень  права.  У бібліотеці є  розгорнуто  книжкові інтерактивні виставки, цікаву фото зони.
Бібліотекар   відділу  дошкільнят та учнів 1-4 класів Анна Венгрин ознайомила найменших користувачів бібліотеки з правами  та обов’язками діток  через казку та розповіла про найбільшого    казкового борця за права дітей  Цибулино з казки  Джанні Радарі, італійського письменника




Хвилини цікавої інформації для користувачів  «Знання законів – знання прав»   провела  бібліотекар  Лідія Дзьоба відділу  обслуговування 5-9 класів та території вільного спілкування  . Кожна вікова група дітей має свої права та обов’язки, серед них  право та обов’язок  на освіту на сім’ю, любов та повагу.




Незвичайна інформаційна фото зона була розгорнута в Інтернет центрі  Бродівської районної бібліотеки для дітей.  Бібліотекар Галина Щудло   ознайомила користувачів  Інтернет  центру  з Їх правами та обов’язками та поінформувала про    дію просвітницького проекту   «Я маю право».